سامانه راه نوآوری راهحلی برای توسعه کسبوکار بهصورت آنلاین با ایجاد روابط و تبادل بین خدمتدهندهها و خدمتگیرندهها در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی راه اندازی شد.
پژوهشگاه فضایی ایران از برگزاری رویداد هفته جهانی فضا، با شعار «ماهوارهها زندگی را بهتر میکنند» از ۱۳ تا ۱۹ مهرماه ۹۹ خبر داد.
وزیر ارتباطات اعلام کرد اولین سری از گوشیهای تولید صاایران برای توزیع به ایرانسل واگذار شده و این گوشیها با سیمکارت این اپراتور به صورت باندلینگ به بازار عرضه خواهند شد.
با شروع سال تحصیلی جدید و مشکلاتی که برای تحصیل دانشآموزان به وجود آمده، پلتفرم جامع هوشمند مدیریت مدارس مدرسینو شرایطی را فراهم کرد تا تحصیل مجازی دانشآموزان را تسریع ببخشد.
ارزیابی قدرت ملی سایبری کشورها براساس گزارش جدید دانشگاه هاروارد می گوید که ایران در رتبه ۲۳ دنیا قرار گرفته است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افتتاح مسیر دوم فیبرنوری دریایی جزایر خلیجفارس واقع در جزیره قشم در روز چهارشنبه هفته جاری، با هزینهای بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال خبر داد.
جمعی از مدیران مراکز نوآوری در استان تهران بیانیه ای در خصوص مجمع فناوری و نوآوری ارائه کردند.
مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری از ثبت ۲۴۰ هزار و ۴۸۷ درخواست و دایری ۱۵۲ هزار و ۹۸۱ سرویس اینترنت پرسرعت (ADSL) در سامانه دسترسی پهنباند ثابت خانگی (xdslplus) خبر داد.
دانشگاه شهید رجایی برای نخستین بار در نظام رتبهبندی جهانی تایمز قرار گرفت و در آخرین رتبه بندی جهانی تایمز حایز رتبه +۱۰۰۱ شده است.
ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای حمایت از دانشآموزان و معلمان و ایجاد دسترسی آسان به آموزش آنلاین در شرایط کرونا، امکانات ویژهای ارائه کرد.
مرکز داده مادر شبکه ملی اطلاعات با هدف حمایت از خدمات پایه و ایجاد زیرساختها برای ارائهدهندگان این خدمات در کشور با نام سردار سلیمانی راهاندازی شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به رشد ۱.۷ درصدی سهم اقتصاد دیجیتال در GDP، گفت: این اتفاقات حاصل تلاش بخش خصوصی، سرمایهگذاران و تولیدکنندگان بوده است.
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه از ادامه همکاری کشور خود با شرکت هوآوی در تاسیس شبکه اینترنت ۵G خود خبر داد که در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
سازمان تنظیم مقررات صورت و تصویر فراگیر در فضای مجازی از حضور بیش از ۲هزار هیات در طرح خیمههای رسانهای در ایام محرم خبر داد.
مدیرکل دفتر سازمانهای تخصصی بینالمللی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: طبق آخرین رتبهبندی اتحادیه جهانی مخابرات (ITU)، ایران یک رتبه تا تبدیل شدن به نسل ۴ رگولاتوری فاصله دارد.
توسط یک شرکت دانشبنیان دو سامانه در حوزه امنیت شبکه عرضه شده است که در حال حاضر نسخه اولیه آنها در برخی بانکها کاربردی شده است.
ضوابط صدور کیف پول الکترونیکی در آخرین جلسه شورای پول و اعتبار به تصویب رسید و روز گذشته ۱۰ شهریور ماه به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد. طبق این ضوابط تمامی فعالیتهای حوزه صدور و راهبری کیف پول الکترونیکی باید با اخذ موافقت بانک مرکزی صورت گیرد.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: با تامین زیرساخت تجارت الکترونیکی کشور، ضریب نفوذ تلفن همراه هوشمند ۵۴ درصد طی سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ ارتقا یافته است.
مدیر کل نظارت و ارزیابی پارک فناوری پردیس از معرفی ۸ شرکت برتر این پارک در جشنواره برترین شرکتهای پارک، خبر داد و گفت: این جشنواره روز ۱۷ شهریورماه جاری برگزار خواهد شد.
صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلاتی در راستای توسعه بازار محصول تحت عنوان تسهیلات «استصناع و لیزینگ» به شرکتهای دانش بنیان اعطا می کند.
مدیرعامل بلد، نقشه و مسیریاب آنلاین تغییر کرد.
ایرانسل «جایزۀ سال تحول دیجیتال ایران»، تندیس زرین رهبری دیجیتال، تندیس زرین زبدگی دیجیتال و تندیس برنزی نوآوری دیجیتال را در چهارمین دورۀ ارزیابی ملی تحول دیجیتال به دست آورد.
محققان دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای اولین بار در جهان سامانه هوشمندی را طراحی کردند که با شناسایی، ثبت و تایید اصالت فرش دستباف به این هنر ملی و میراث فرهنگی ارج نهاده و از آن محافظت میکند.
محققان دانشگاه اصفهان موفق به ارائه مدلهای جدیدی پنجه مصنوعی پا با کارایی بالاتر از مدل پنجه ترو استپ کمپانی آمریکایی "کالج پارک" شدند.
پژوهشگران مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد فلزی سازمان جهاددانشگاهی تهران موفق شدند برای نخستینبار در کشور چرخ مسی از آلیاژ مس کروم زیرکونیم را تولید کنند.
محققان یک شرکت دانش بنیان نهال های اصلاح شده ای را طراحی کردند که یکدست، عاری از ویروس بوده و عمر بالایی دارند.
تپسی اعلام میکند که در ادامه تلاش برای خدمترسانی در شرایط ویژه شیوع بیماری کوید-۱۹، سرویس جدید خود را برای ارسال انواع بسته و کالا با نام «پیک تپسی» راهاندازی کرده است.
کیت مولکولی محصول دانشگاه امیرکبیر است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده، این کیت در ۵۵ دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه صنایع غذایی سبوسهای غلات با کاربرد در کارخانجات تولید نانهای حجیم و نیمه حجیم و ماکارونی تولید کردند.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: در مراحل اولیه کار شبکه آموزش دانشآموزی (شاد) امکان دانلود آن بر روی اندروید بود اما اکنون نسخه ios و web «شاد» هم فعال شده است.