هسته‌های فناور دانشجویی در حوزه گیاهان دارویی حمایت می‌شوند
شرکت‌ها

هسته‌های فناور دانشجویی در حوزه گیاهان دارویی حمایت می‌شوند

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری اعلام کرد که هسته‌های فناور دانشجویی در حوزه گیاهان دارویی حمایت می‌شود.

نشست ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی با حضور نمایندگان و مدیران گوناگون دستگاه‌های اجرایی، اساتید و شرکت‌های فعال در این حوزه برگزار شد. فعال شدن بیشتر هسته‌های فناور دانشجویی در حوزه گیاهان دارویی و حمایت از ایده‌های دانشگاهی در این نشست مورد توجه قرار گرفت.

در این نشست اعضای کارگروهای مختلف و نمایندگان دستگاه‌هایی اجرایی نحوه استفاده بهینه از ظرفیت ایجاد شده در قالب طرح‌هایی مانند طرح شهید احمدی روشن را مورد قرار دادند.

محمدحسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست، ضمن تاکید بر ضرورت گسترش شبکه دانشجویان مستعد و خبرگان دانشگاهی و صنعتی در این حوزه، گفت: افزایش مهارت‌ها و تقویت روحیه خودباوری دانشجویان در صنعت گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی و استقرار هسته‌های پژوهشی در یک  فضای هم‌افزا می‌تواند گسترش فناوری در حوزه گیاهان دارویی را تضمین کند.

وی با اشاره به فعالیت نهادهای ترویجی مانند باشگاه دانش آموزی گیاهان دارویی و طب ایرانی افزود: برخی هسته‌های فناور دانشجویی  با پرهیز از فعالیت‌های پراکنده بر روی یک طرح مشخص و دارای توجیه علمی و اقتصادی متمرکز می‌شوند. پس از تکمیل تحقیق، نتایج کار خود را به صنعت مد نظر ارائه می‌کنند و در مواردی موفق می‌شوند که برای تجاری سازی این تحقیق و محصول سرمایه مکفی نیز جذب کنند.

وی افزود: بی شک ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی علاقه مند است تا با بهره‌گیری از طرح‌هایی مانند شهید احمدی روشن  نسبت به گسترش هسته‌‎های فناور دانشجویی منطبق با این مدل کاری در حوزه صنعت گیاهان دارویی اقدام کند.         

 عصاره بیان کرد: طرح‌های قابل توجهی توسط تیم‌های دانشگاهی به ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه می‌شود که نیازمند یک بسته حمایتی مشخص است تا با راهنمایی اساتید و استفاده از زیر ساخت‌های آزمایشگاهی در قالب طرح‌های خوبی مانند طرح شهید احمدی روشن، از ایده‌های دانشجویی به سمت یک محصول تجاری سازی شده موثر هدایت شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

0 دیدگاه

ارسال دیدگاه